вівторок, 1 грудня 2020 р.

 Заходи до Всесвітнього дня боротьби із СНІДом!

                        Виховна година "Що ми знаємо про СНІД?"     

   Учні 2 класу дізналися, що таке ВІЛ та СНІД, яка різниця між ними; про те, як ВІЛ передається від однієї людини до іншої та якими способами. Дітям сподобалося, що, не зважаючи на хворобу, з такими дітками можна спілкуватися, гратися, пити чай, ходити на екскурсії, в походи, брати за руку.


Виховна година "ВІЛ/СНІДу - ні! Життю, здоров'ю - так", 5 клас


Виховна година "Зупинимо СНІД разом! Не будь байдужим!"

   На тренінгу учні 6 класу актуалізували та   поповнили знання про ВІЛ/СНІД, усвідомили зв’язок між способом життя і ризиком  інфікуватися, зрозуміли, що СНІД – це проблема кожної людини зокрема і всього людства загалом; розвинули вміння приймати самостійні рішення у різних життєвих ситуаціях, уважно ставитися до здоров’я людини , як найвищої цінності.




Диспут "Розкажи однокласнику про СНІД", відбувся  у 9 класі  з використанням інтерактивної вправи "Ознаки ризику" присвячений Всесвітньому Дню боротьби зі СНіДом, щоб привернути увагу і нагадати, що ВІЛ/СНІД є однією з самих глобальних проблем людства.



 "ВІЛ-позитивна людина має право на дружбу"

 Дошкільнята переглянули відеоролики про вірус ВІЛ/СНІДу. Зрозуміли, яким чином вірус не передається. Обговорили, наскільки важлива підтримка, дружба, спільні ігри, увага для дітей/людей з ВІЛ/СНІД.