понеділок, 30 листопада 2020 р.

 "Осінь - чарівниця"

   У дошкільній групі Поршнянської філії І-ІІ ст. - ЗДО відбулося свято Осені. Діти із задоволенням читали вірші про осінь, її красу та щедрість. Згодом малята перевтілились у дари осені та взяли участь у  сценці "Сперечались овочі". На завершення дружньо взявшись за руки заспівали пісеньку "Ходить гарбуз по городу" та смакували осінніми дарами.




"Найкраща людина, яку українці можуть мати за вождя"!

Усний журнал "Андрій Мельник-голова ОУН і борець за незалежність України", 5 клас


Виховна година "Андрій Мельник - політичний та військовий діяч"

   Учні 2 класу послухали розповідь про відомого політичного та військового діяча А.Мельника, якого друзі називали "людина зі шовку і сталі".  Як вірний присязі воїн, служив у всіх українських арміях. Слідство, тортури, знущання, курцер не зламали думку людини, яка була прикладом стійкості, непохитності, витримки.
   Діти дізналися про його міцну дружбу із Євгеном Коновальцем, музей якого ми відвідали у с. Зашків, переглянули фото.



 

Лекція "Людина із шовку й сталі", 6 клас



Усний журнал 
"Андрій Мельник - український  лицар із шовку та сталі"

 Учні ділились своїми дослідженнями  з однокласниками про діяльність  Андрія Мельника - патріота, одного із організаторів створення Січових Стрільців та УВО, полковника армії УНР, голови Головної  Ради Католицької Акції Української молоді "Орли", голову ОУН, ініціатора створення та ідеолога Світового Конгресу Вільних Українців, який прагнув впродовж усього життя створення  незалежної України.